Familiepark Nienoord kleurt KiKa-oranje

LEEK - Op zaterdag 30 juni is de eerste editie van de Nienorun in Familiepark Nienoord. Het familiepark kleurt die dag KiKa-oranje en rennen de kinderen samen met Nieno voor kinderen met kanker.

De Run

Deelnemers kunnen kiezen uit een run van 1 km of 2 km en renen samen met alle kinderen en Nieno langs en door de attracties. ,,We starten in de ochtend om 11.00 uur met ochtendgymnastiek, want bewegen is gezond! Vanaf 11.30 uur start de Nienorun. Ga jij ook in het oranje gekleed voor KiKa?”, roept de organisatie op.

Deelnemen

De Nienorun is voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Alle kinderen zijn welkom om mee te rennen en zich in te zetten voor Stichting Kinderen Kankervrij. Vooraf aanmelden is verplicht.

Het minimale sponsorbedrag voor deelname bedraagt €5,- Er hoeft geen inschrijfgeld betaald te worden. Jouw gesponsorde bedrag wordt geheel geschonken aan KiKa.

Meld je aan via onze website www.landgoednienoord.nl. Na je aanmelding ontvang je van de organisatie een bevestiging van deelname en het sponsorformulier.

Voor alle supporters en reguliere bezoekers hebben we die dag een speciaal entreetarief van €3,50 exlusief treinrit in plaats van €8,50. En als waardering voor de enthousiaste renners en supporters zijn er ‘s middag nog extra activiteiten, zoals een voorstelling van Circus Santelli, een goochelshow, clowns en een voorstelling van Nieno.

Alle kinderen die deelnemen krijgen een leuke goodiebag en voor degenen met het meeste sponsorgeld zijn er leuke prijzen.