HOI MOI ontmoetingsdag welzijn en zorg in het Westerkwartier

MARUM - Nu nog vier gemeenten, vanaf 2019 één gemeente Westerkwartier. Een prachtige gemeente om in te wonen, werken of te recreëren. Met een hoog voorzieningenniveau op het terrein van wonen, welzijn en zorg. En er zijn veel heel veel organisaties die op dit terrein diensten leveren aan de inwoners van het Westerkwartier.

Inwoners die op enigerlei wijze al gebruik maken van één van deze organisaties ervaren hoe belangrijk deze zijn bij het dagelijks functioneren. Zij die er nog geen gebruik van maken zien, door het brede aanbod, wellicht door het bomen het bos niet meer.

Speciaal voor hen maar eigenlijk voor iedereen is er de ontmoetingsdag Welzijn en Zorg Hoi Moi.

Hoi om je een hartelijk welkom te heten en Moi om je oprecht een tot ziens te wensen.

Het is één van de activiteiten van de kerngroep WMO. De kerngroep is een samenwerkingsverband tussen een aantal aanbieders, gesteund door de gemeente, die het belangrijk vinden dat hulpvragers en hulpzoekers op maat worden geholpen en dat daarbij een breed aanbod erg belangrijk is. Immers voor elk wat wils.

En dat brede aanbod is er. In het Westerkwartier houden zich een kleine 200 organisaties bezig op het terrein van wonen, welzijn en zorg.

Of je nou inwoner, hulpverlener of belangstellende bent, voor u organiseren wij deze ontmoetingsdag op zaterdag 16 juni van 12:00 – 16:00 uur.

U kunt deze dag kennis maken met een kleine 80 organisaties en op 28 plekken in onze gemeente is er zelfs een Open Huis.

Op een aantal van deze locaties is er een speciaal programma. Voor jong en oud.

Kortom wilt u een indruk krijgen wat deze organisaties voor u kunnen betekenen kom dan naar één van deelnemende organisaties die op zaterdagmiddag 16 juni u welkom heten om u kennis te laten maken met het verrassende aanbod van welzijn en zorg in het Westerkwartier.

Het complete programma staat in de huis aan huis krant die vorige week is bezorgd en in de speciale folder die op verschillende plekken verkrijgbaar is.

Heeft u geen folder of krant laat dit dan weten via het volgende e-mail adres: hoimoiwesterkwartier@gmail.com

Tot ziens op zaterdagmiddag 16 juni ergens in ons Westerkwartier.