3 medailles voor Adonis

LEEK - Op de Nederlandse Kampioenschappen Acrogym voor de D- en E-lijn, op zaterdag 9 juni in Oss, heeft Adonis Sportacrobatiek Leek historie geschreven door met maar liefst 3 medailles naar Leek terug te keren.

Tijdens de finale draaiden het E-senioren duo Anna Snijder en Anne Bente Bakker een foutloze combinatie-oefening die met de hoogste dagscore gewaardeerd werd. Zij waren ongeslagen, kregen goud en mogen zich het komende jaar Nederlands Kampioen E-senior duo noemen!

Het jeugd D-trio Roos Jonkman, Lieke Bakker en Merel Veenstra is het hele seizoen al succesvol en een medaille op deze finale behoorde zeker tot de mogelijkheden. Zij deden waarvoor ze gekomen waren, draaiden een strakke oefening en namen de zilveren medaille mee naar huis.

Silke Kroese en Marrit Hoogenberg stapten in de categorie D-senior de vloer op. De meiden lieten een goede oefening zien, het sprankelde en spetterde letterlijk van de vloer af. Brons was de kleur die dit duo omgehangen kreeg!!

D-jeugd duo Floor Stuurwold en Jolin Doorten wisten zich ook uitstekend te handhaven tijdens deze nationale finale. Met een prachtig uitgevoerde oefening behaalden zij een keurige 6 e plaats. E-jeugd duo Dewi Koers en Xanne Ottersberg wisten een mooie 9 e plaats te behalen en sluiten hiermee ook succesvol seizoen af.

De vereniging nodigt nieuw talent op zaterdag 16 juni van 8.30 -10.30 in de turnhal in Leek uit om mee te komen sporten volgend seizoen.