Mooie tweede plaats voor G-team s.v. Marum

MARUM - Op zaterdag 9 juni sloot het G-voetbal team van s.v. Marum het succesvolle seizoen af met een wedstrijd tegen een mysterie-team.

Dit team bestond uit begeleiders van de spelers van het team, aangevuld met mensen die dit jaar betrokken zijn geweest bij dit bijzondere team binnen de s.v. Marum. Zo speelden er 3 begeleidsters mee van de Hermans Hoeve en 2 begeleiders van de Zijlen, locatie de Kruisweg. Ook 3 van hun eigen trainers speelden mee in dit mysterie team.

Vele ouders, familieleden, vrijwilligers en belangstellenden waren naar sportpark de Holten gekomen om de jongens en meisjes dit seizoen nog eenmaal in actie te zien. Ook de sponsors van dit team, Power Plustools en Linker Autoverhuur, die wekelijks kosteloos een busje beschikbaar stelt voor de uitwedstrijden, waren aanwezig.

Tijdens het voorjaarseizoen heeft het G team van s v Marum alleen van Black Boys uit Sneek verloren. De overige wedstrijden wonnen ze en werd er 26 keer gescoord. Mooi voor een tweede plaats! Een mooi succes voor dit team dat nog maar 2 jaar bezig is, ook voor hun begeleiders Lucas, Flip, Ewoud, Jordy en Emko. Het geeft weer nieuwe energie om op de ingeslagen weg voort te gaan.

Het komend seizoen gaat het team weer met veel plezier aan de slag! Volgend seizoen speelt het team in een nieuw tenue van sponsor Power Plustools.