Samen afscheid nemen van Leek

LEEK - Op 31 december houdt de gemeente Leek na 207 jaar op te bestaan. „Dat laten we niet ongemerkt voorbij gaan”, aldus de gemeente Leek.

Op zaterdag 3 november vindt op landgoed Nienoord het evenement Samen Uit Leek plaats. Diverse muziek-, zang- en toneelverenigingen uit de gemeente Leek verzorgen die dag optredens.

Uiteenlopende activiteiten worden onder ander verzorgd door het Kaukasisch Mannenensemble, Jongerenwerk Leek, het koor In Between, Stichting Klassiek Leek e.o., Rederijkerskamer Ons Genoegen, CMV Harmonie Leek, Shantykoor Tolbert, Concordia Zevenhuizen, Speelgroep Leek, Muziekschool Kunstbedrijven, Interkerkelijk Koor Testify, Popkoor Leek en Blaaskapel De Koetsebloazers.

Ook is er die dag een circus waar voorstellingen worden gegeven en is er een markt met streekproducten aanwezig. De dag wordt afgesloten met het optreden van een band. „Welke dat zal zijn is nog een verrassing.”

Met alle deelnemers die zich hebben aangemeld wordt een prachtig evenement georganiseerd, maar natuurlijk kunnen er nog meer (sport-)verenigingen bij.

Mocht u interesse hebben, meldt u zich dan zo snel mogelijk aan. Dat kan door een mailtje te sturen naar m.frensel@leek.nl