Suske en Wiske en de Modderspelen

LEEK - In Nienoord Leek wordt de zomervakantie ingeluid met 7 dagen blubber. „Dit jaar hebben we bijzondere gasten. Suske en Wiske komen speciaal voor de Modderspelen naar Nienoord.”, aldus de organisatie.

Van 21 tot en met 27 juli kunnen de bezoekertjes helemaal vies worden. Doe mee met de allerleukste modderspelletjes: racen door de blubber, vliegen op het vliegend tapijt, dobberen in het modderbad, laat zien hoe sterk je bent met kuipschuiven en doe mee met de moddermonsterverkiezing.

Ga mee op moddertocht en op zoek in het drakenmoeras naar de schat, samen met de helden Suske en Wiske. Ook kun je de lekkerste pannenkoeken en marshmallows maken boven het vuur.

De brandweer is er ook om de zeephelling vanaf de bult goed nat te houden. Na het rollen door de blubber kun je je schoon laten spoelen en opwarmen bij de vuurplaats.

Het Familiepark is geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. De Modderspelen vinden plaats op de Expeditie van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Expeditie Nienoord is onderdeel van het Familiepark. Doe kleren aan die lekker vies mogen worden. Je mag natuurlijk ook je zwemkleding aan doen om te glibberen.