Grootse reünie in Pieterzijl in aantocht

PIETERZIJL - Pieterzijl staatzaterdag 15 september in het teken van ontmoeten en herrinnering ophalen tijdens een grote reünie. Deze wordt gehouden in Dorpshuis De Wending in Pieterzijl.

De reüniecommissie Lammy, Eddy, Peter en Titia heten vanaf 10.00 uur alle inwoners en oud-inwoners van Pieterzijl van harte welkom om met elkaar herinneringen van vroeger op te halen. „Herken je de (oud) inwoners nog? En wat doen ze tegenwoordig? Wie woont er nog in Pieterzijl? Wil je antwoord op deze vragen? Kom dan vooral naar de reünie!”, roept de commissie op.

U kunt zich aanmelden via http://www.reunie-pieterzijl.com Op deze website en via Facebook kunt u de activiteiten en voorbereidingen volgen.

Momenteel is de reüniecommissie op zoek naar beeldmateriaal. „Ben je in het bezit van leuk of bijzonder beeldmateriaal en wil je dat delen met (oud) inwoners van Pieterzijl, stuur dan een e-mail naar: reuniepieterzijl@gmail.com.”

met name lokale - sponsering is het gelukt om kosten voor de deelnemers aan de reünie zo laag mogelijk te houden. Het programma dat 25 euro kost houdt in:

• Koffie met gebak, lunch, borrel en borrelhapjes, stamppotbuffet, rondrit in een Tuk Tuk, Pieterzijl bekijken vanaf het water en een mooie foto als herinnering. Het programma is om 20.00 uur afgelopen.