Expositie van Limazorg in KunstKamer

MARUM - In de Limazorgboerderij wordt vrijdag 13 juli om 16.00 uur de expositie van de deelnemers in de Kunstkamer Nieuwe Stijl geopend.

Limazorg is opgericht in de Wilp in 2008 en staat onder leiding van Lida en Auwert Veenstra. Op de boerderij komen dagelijks bezoekers met een speciale zorgvraag. Zowel kinderen als volwassenen.

Het doel is om hen met dieren en de natuur in aanraking te laten komen zodat ze zich gelukkig kunnen voelen en hiermee midden in het leven kunnen staan. Er zijn op de boerderij paarden, honden, katten, cavia’s, tortelduiven, kippen. Onder deskundige leiding worden deze dieren verzorgd en het terrein onderhouden. Ook is er een houtwerkplaats en geeft de kas een enorme ruimte om verse groenten en mooie planten te kweken.

Ook kunnen de vaste bezoekers hun creativiteit uiten door te schilderen, te knutselen of te timmeren. Hun creatieve uitingen zijn in deze tentoonstelling te zien. Sommige producten zijn te koop en bestelbaar bij Limazorg.

De expositie loopt tot 14 september en is gratis toegankelijk tussen 9.00 en 17.00 uur in ’t Marheem aan de Schoolstraat 8 in Marum.