Feest op de Bron

MARUM - Vrijdag 6 juli werd het schoolfeest van cbs De Bron uitbundig gevierd.

Dit jaar was gekozen voor een andere invulling, het werd namelijk een waar kunstenfestival met podiumkunsten en een ontdekkingstocht langs de 4 elementen: vuur, aarde, lucht en water. Alle klassen van school presenteerden zich in hun eigen kraam met één van de 4 elementen. Het was een ontdekkingstocht via een blotenvoetenpad, een mollengang, een zeephelling, vliegtuigjes vouwen en stenen schilderen.

Misschien was de ontdekkingstocht van de ouderraad wel het meest spannend. In de donkere tenten was van alles te voelen en te horen. Sommige leerlingen vonden het net een spookhuis. Het gigantische terrein van school stond vol met tenten, bakken, dozen en andere materialen. Tussendoor waren op 2 verschillende podia optredens van leerlingen te bewonderen. Kortom er was ontzettend veel te beleven en te doen. Met de vele hulp van ouders en leerkrachten was het een waar schoolfeest voor de kinderen.

Voor volgend jaar wordt de projectweek en het schoolfeest samengevoegd in samenwerking met DesignWeek@school. Na de zomervakantie zullen de eerste voorbereidingen worden getroffen.