De Aquarel viert tienjarig bestaan

SEBALDEBUREN - Kinderen, ouders, familieleden en oud-leerlingen en leerkrachten vierden afgelopen vrijdag het 10-jarig bestaan van samenwerkingsschool de Aquarel.

Komend jaar zal de school start de school met een nieuwe vorm van onderwijs gericht op gepersonaliseerd leren.

Tijdens de feestdag genoten de kinderen overdag van het luchtkussen en cupcakes en heerlijke pannenkoeken. Het avondprogramma begon met de Musical Kleur! waarin alle kinderen van de school meespeelden.

De musical ging over kleuren die waren verdwenen en weer werden teruggevonden door een groep kinderen die hiervoor reisden naar de zeebodem, de jungle, bijenland, China en zelfs Mars. De musical Kleur was speciaal geschreven voor de feestelijke viering en werd geregisseerd door Rianne Engelsman.

Na afloop van de musical ging het feest nog lang door voor de ruim 150 gasten met een kinderbingo, Rad van Avontuur en een veiling. Buitenwaren er allerlei spelletjes te doen en binnen werden herinneringen opgehaald aan de hand van een film en foto's.

De opbrengst van de feestavond komt geheel ten goede aan de school en de buurt, deze is namelijk bestemd voor een afsluitbare zandbak. SWS de Aquarel is hiermee weer klaar voor de toekomst.