Nieuwe stek voor dierenartsenpraktijk Leek

LEEK - Dierenartsenpraktijk Leek verhuist 21 juli naar de voormalige huishoudschool aan de Auwemalaan in Tolbert.

Vanwege een sterke groei van de praktijk is er behoefte aan meer ruimte. De nieuwe locatie voorziet in die behoefte. In de praktijk, waar 3 dierenartsen en 4 assistentes werken, worden gezelschapsdieren behandeld zoals honden, katten en knaagdieren. Daarnaast gaan de dierenartsen op huisbezoek voor de behandeling van runderen, paarden en schapen en geiten en worden melkveebedrijven begeleid.

Een flinke verbouwing van de voormalige school heeft geleid tot een fantastisch gebouw waar dieren en hun baasjes bij gebaat zijn. Marcel Nijenhuis: „Door naar deze plek te verhuizen zitten we op een super locatie aan goede uitvalswegen en hebben we veel meer ruimte tot onze beschikking. Daardoor kunnen we dieren en hun baasjes nog beter helpen.” Maaike vult aan: „Onze filosofie is dat we goede diergeneeskundige zorg verlenen, maar dat het voor eigenaren wel betaalbaar moet blijven. En dankzij deze kans kunnen we dieren nog beter helpen zonder dat we iets aan dat prijsbeleid hoeven te veranderen.”

Naast de vestiging van de dierenartsen zal er nog een deel van het gebouw aan een dienstverlenend bedrijf verhuurd worden. Rond dierendag wordt er een open dag georganiseerd, zodat alle belangstellenden uitgebreid in de nieuwe kliniek kunnen kijken.