Showband Crescendo in Noorwegen

OPENDE - Vanuit Opende vertrok showband Crescendo zaterdag 30 juni richting Schiphol voor hun reis naar Bergen, Noorwegen.

Daar vond het Landesfestival plaats georganiseerd door de Noorse Muziekbond, waar duizenden muzikanten door de stad optraden en deelnamen aan concoursen. Crescendo was uitgenodigd om deel te nemen aan de Bergen Tattoo in het Fana Stadion nabij Bergen op zondag, waar ze zaterdag een optreden gaven in het centrum van de stad.

Het Noorse publiek keek verbaasd op toen ze muzikanten door het centrum zagen fietsen, waardoor het plein al snel volliep. Ook op zondag kon Bicycle Showband Crescendo genieten van het enthousiaste Noorse publiek, waar ze van het publiek een staande ovatie kregen na de show.

Naast de optredens was er voor de leden nog genoeg tijd om de stad te verkennen. Al met al een prachtig weekend voor de club. Daarbij is het seizoen nog niet afgelopen. Crescendo vertrekt 22 augustus naar Moskou om deel te nemen aan het Spasskaya Tower Festival op het Rode Plein.