Toeristisch magazine zoekt mooie voorkant

WESTERKWARTIER - Inwoners, vakantiegangers en (amateur)fotografen kunnen fotomateriaal insturen voor een fraaie wedstrijd. De Stichting Regiomarketing en Toerisme (RMT) is op zoek naar het mooiste plaatje gemaakt in Noordoost Friesland. De mooiste inzending wordt misschien wel het coverbeeld van het toeristisch magazine in 2019.

Om kans te maken op de publicatie kan men tot 10 september 2018 maximaal twee foto’s uploaden via www.eropuitinfriesland.nl/fotowedstrijd. Alle foto’s worden op de Facebookpagina Er op uit in Noordoost Friesland geplaatst. Het gaat er om dat er zoveel mogelijk likes op de foto komen.

Degene met de meeste likes, tezamen met de beoordeling van de jury (bestuur Stichting RMT), wint een arrangement in de regio ter waarde van € 200,- en mogelijk een publicatie in het magazine.

Het toeristisch magazine heeft een oplage van 30.000 stuks in Nederlands, Engels en Duits. In dit jaarlijkse magazine staan de vijf streekmerken van Noordoost Friesland en haar ondernemers centraal. Omdat het gebied zo divers is, is het magazine opgedeeld in twee katernen. Een over het wouden- en merengebied en een over het waddengebied. Voor de herdruk van 2019 is de stichting op zoek naar twee coverbeelden van deze unieke gebieden.