TLC en Intersport zetten samenwerking voort

RODEN/LEEK - Het is al weer 3 jaar geleden dat vv TLC een nieuwe weg heeft ingeslagen met haar clubkleding.

Uniformiteit was het sleutelwoord en aangezien TLC een fusieclub is (samenvoeging Leek Rodenburg en Tolbert), moesten ook de clubkleuren van beide verenigingen er in naar voren komen. Zo is er een compleet nieuw tenue ontwikkeld en lopen de voetballers er bij alsof ze zo uit de Italiaanse Serie A zijn overgestapt. Intersport Superstore Roden heeft destijds de kledinglijn inclusief een clubtrainingspak samen met de firma Deventrade (Hummel) op maat laten maken.

De eerste 3 jaar zijn voorbij gevlogen en daarom is het nu tijd om voor een langere periode de samenwerking voort te zetten. Maar liefst tot en met het seizoen 2023-2024 zijn Intersport en Hummel de kledingleverancier van TLC. Anneke Laan van vv TLC was dan ook erg blij toen ze het contract mocht tekenen, waarin o.a. afspraken zijn gemaakt over het nieuwe clubtrainingspak en de introductie van een leden webshop.

Op donderdag 23 augustus organiseert Intersport Superstore Roden een ledendag voor alle voetbalverenigingen in de regio, waarbij men zich met exclusieve kortingen kan voorbereiden op het nieuwe seizoen!

Bezoek gerust de website www.intersportroden.nl voor meer informatie of ga naar www.vvtlc.nl, de nieuwe website van vv TLC, een club waar een ieder zich snel thuis voelt, al vanaf 3 jaar!