Spetterend vijverspektakel Zevenhuizen

ZEVENHUIZEN - De eerste zaterdag van de feestweek in Zevenhuizen stond vanaf het middaguur in het teken van plezier en gezelligheid rondom de bult nabij de vijver in het park van het lintdorp.

Dit jaar pakten de voetbalvereniging van Zevenhuizen samen met de Carbidboys uit met een nieuw onderdeel ‘Snel naar de stormbaanbel’. Maar liefst 79 deelnemers deden mee aan dit nieuw bedachte evenement. Op een enorm luchtkussen via een touwladder, een mega glijbaan en een paar andere ‘kruipdoor – sluipdoor’ hindernissen, zo snel mogelijk naar de bel. Een prachtig waterspektakel voor jong en oud.

Wesley Kuiper won in de categorie 7-10 jaar het goud, gevolgd door Sterre Molenhuis die naar het zilver greep.Brons was er voor Thijs Kalfsbeek. In de categorie 11-14 jaar won Melvin Kuipers, het zilver werd mee naar huis genomen door Kristian Kalfsbeek en het brons werd uitgereikt aan Nadia Helmholt. In de 15+ competitie pakte Jurjan van Esch het goud, werd Tim Wekema tweede en ging het brons naar Klaas Jelsma.

De Groninger topformatie ‘Diep Triest’ zorgde een geweldig gezellig feestje op de eerste zaterdag van de feestweek. Tijdens het evenement werd een lotenverkoop gehouden. De winnende lotnummers zijn als volgt gevallen: roze 905, groen 54, wit 493, roze 872, groen 97, roze 921, wit 32, groen 82, wit 433, roze 656, wit 237, groen 886, wit 497, roze 929, roze 675. De prijzen zijn af te halen bij de kantine van VV Zevenhuizen. De winnaars worden verzocht vooraf even contact op te nemen met Klaas Oenema, telefoonnummer: 06-31584881.