Start je eigen kinderopvang

OPENDE - Dinsdag 11 september om 19.30 uur organiseert de ‘Stichting Thuishuis’ een informatiebijeenkomst over het starten van een eigen kleinschalige kinderopvang. De bijeenkomst vindt plaats bij ‘Thuishuis De Kleine Gast’ in Opende.

De Stichting Thuishuis organiseert regelmatig bijeenkomsten om mensen te informeren over het starten van een eigen kleinschalige kinderopvang. Op deze avond komen de mogelijkheden en de ondersteuning die Thuishuis kan bieden aan bod.

Ook is Foekje de Haan de eigenaresse van ‘Thuishuis De Kleine Gast’ aanwezig om haar verhaal te vertellen over het starten en runnen van haar kinderopvang. En natuurlijk is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen.De informatieavond is gratis. Opgeven kan via www.thuishuis.info. Locatie is de Scheiding 7a in Opende.

‘Thuishuis De Kleine Gast’ is aangesloten bij Stichting Thuishuis. Een Thuishuis biedt kleinschalige kinderopvang waarbij de eigenaar altijd de leidster van het Thuishuis is. In Noord-Nederland zijn 41 Thuishuizen gevestigd.