‘Grunn in the park’ bij Podium Nienoord

LEEK - De relaxte zondagen tijdens ‘Sunday in the Park’ waren een groot succes. Daarom heeft de organisatie ervoor gekozen om een nieuw muziekevenement bij Podium Nienoord Leek te organiseren.

Muziekevenement

‘Grunn in the Park’, een muziekevenement in het teken van de Groningse taal. We zeggen bijvoorbeeld ‘moi’ in plaats van ‘hoi’ en ‘ja’ achter elke zin. Met een lange ‘aaaa’, toch? Of niet tan?”

Iedereen die kennis wil maken met Groningse specialiteiten en typisch Groningse muziek is welkom op 9 september bij ‘Grunn in the park’ bij Podium Nienoord Leek.

Zomers

Een zomerse, relaxte en gezellige zondagmiddag tussen het sprookjesachtige groen in Nienoord, waar je kunt luisteren naar optredens van ‘De Stroatklinkers’, in 1990 ontstaan als een gelegenheidsbandje voor een optreden in het toenmalige radioprogramma. Verder is ‘Nulviefteg’ te beluisteren. Het Groningstalige sideproject van Chaplains leden. Ook ‘Van de Straat’ is aanwezig voor een mix van bestaande muziek en Groningstalige teksten. Muziek van onder andere Michael Jackson, Bruno Mars, Pitbull en 50 Cent met humor en trots.

Foodtrucks

Verspreid over het terrein zijn diverse foodtrucks met kleine, betaalbare typisch Groninger hapjes, zoals Poffert, Mosterdsoep, Aierballen en gehaktballen met echte Groninger mosterd, bier, fris en wijn. Op zondag 9 september vanaf 15:00 tot een uurtje of 19:00. Kom proeven en laat je verrassen!