Mindfulness wandeling in het Westerkwartier

ZUIDHORN - Staatsbosbeheer organiseert donderdag 30 augustus samen met Sabrina van den Berg van yogapraktijk De Bron uit Zuidhorn een mindfulness wandeling.

Deelnemers lopen samen onder begeleiding van een yogadocent en een boswachter in stilte en krijgen de mogelijkheid om de natuur op een unieke manier te beleven. De natuur speelt een grote rol om tot rust te komen in je hoofd.

Tijdens de wandeling zullen er een aantal momenten zijn waarop enkele begeleidende vragen gesteld worden waardoor je je wandeling op een aandachtige wijze kunt voortzetten en nog meer van de natuur in Opende kunt genieten. Nadien is er gelegenheid om de ervaring te delen en vragen te stellen bij een kop koffie of thee.

„Heb je behoefte aan rust en stilte, wil je leren te ontspannen bij een burn-out of depressie of wil je graag leren om met bewuste aandacht in het hier en nu te zijn? Meld je dan aan”, aldus Sabrina van den Berg.

De wandeling begint om 13.30 uur bij Theetuin Blotevoetenhof de aan Peebos 1A in Opende.

Deelname kost €20 inclusief koffie, thee en appelgebak en aanmelden kan via m.deboer@staatsbosbeheer.nl of info@yoga-debron.nl. Behoefte aan meer informatie vooraf? Neem dan contact op met Sabrina 06-38717198