Nieuw bowlingseizoen start in Kruisweg

MARUM - Het nieuwe bowlingseizoen begint in de Kruisweg in Marum. Diegene die meer wil weten ovr bowlen kan dinsdag 11 september om half acht ‘s avonds komen kijken. „Word je op deze avond lid dan is de eerste maand bowlen gratis”, aldus de organisatie.

Ook wordt er jeugdtraining verzorgd door de bowlingvereniging. Dit is pp woensdagavond om de week van 19:00 uur tot 20:00 uur. De trainingen zijn voor kinderen van 8 tot 18 jarigen .De eerste training is op woensdag 5 september. De andere woensdagavond kun je vanaf 19:00 uur meedoen aan het competitie bowlen.

„Het spelen in een vereniging gaat er iets fanatieker aan toe, maar maakt het niet minder gezellig. De wekelijkse competitie bepaalt aan het eind van het seizoen de plek op de competitieladder”, legt de vereniging uit.

De bowlingvereniging is lid van de Nederlandse Bowlingfederatie (NBF), daardoor bestaat de mogelijkheid om een bowlingpas aan te vragen. Met deze pas kan er bijvoorbeeld tegen een lager tarief getraind worden in de bowling van de Kruisweg

Om de twee weken kunnen 55+ bowlen op de woensdagmiddag van 13:30-15:30 uur. Het is een middag vol gezelligheid en er even tussenuit zijn.

Veel bedrijven, verenigingen en vriendenclubs hebben reeds een competitieteam in Marum.

Een team van minimaal 5 personen is voldoende om lekker een balletje te gooien. Het is leuk voor zowel beginners als gevorderden om één keer per maand te bowlen in een gezellige en ongedwongen sfeer. Baanhuur voor de teamcompetitie bedraagt € 13,00 per uur.

Voor een familiefeestje, personeelsfeest of zomaar een avondje bowlen zijn er diverse bowlingarrangementen. Bekijk de mogelijkheden op.www.kruiswegmarum.nl