Marieke de Vrij komt spreken in Tolbert

TOLBERT - Trendwatcher Marieke de Vrij geeft 13 september een lezing de CazemierBoerderij in Tolbert.

De avond wordt georganiseerd door Wichter West, het netwerk voor vrouwelijke ondernemers in het Westerkwartier. ‘Waar liggen de komende jaren de kansen en valkuilen voor vrouwelijke ondernemers, waarop zouden ze zich moeten focussen en waarom is vrouwelijk leiderschap zo belangrijk?’ Deze vragen en vooral ook de antwoorden erop staan centraal in de lezing.

Marieke wordt regelmatig geconsulteerd door de overheid, grote bedrijven en maatschappelijke organisaties. Behalve met belangrijke trends, houdt Marieke de Vrij zich ook bezig met bezieling. Zij wil dit terugbrengen in de samenleving omdat ze gelooft dat dit een belangrijke voorwaarde is voor duurzame vernieuwing en maatschappelijke vooruitgang. Vrouwelijk leiderschap speelt daarbij een belangrijke rol. Als dit geen opgang maakt, heeft dat volgens Marieke de Vrij vergaande consequenties voor de toekomst van onze samenleving en de wereld.

De lezing start om 20.00 uur en de zaal is open vanaf 19.30 uur. De kosten zijn € 17,50 en aanmelden kan door uiterlijk 10 september een mail te sturen naar wichterwest@gmail.com.