Pony Power voor kids Midwolde

MIDWOLDE - Op 8 september verzorgen Anna Zeinstra en Marianne Oosterhuis een informatie-middag over de cursus Pony Power voor kids. Deze gezellige middag vindt plaats aan de Traansterweg 5 in Midwolde en begint om 14:00 uur en duurt tot 16:30.

Pony Power voor Kids is een cursus waar gewerkt wordt aan de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 6 tot 10 jaar. De cursus bestaat uit 5 lessen en een terugkomdag, in elke les wordt gewerkt aan een thema. De kinderen krijgen een werkboek bij de cursus waar de thema’s in beschreven staan. In de lessen wordt begonnen met de theorie uit het werkboek, maar er wordt vooral in de praktijk geoefend met de pony’s. Het bijzondere van het werken met pony’s is dat zij onbevooroordeeld reageren op datgene wat er op dat moment gebeurt. Als een kind heel druk is, dan zal de pony ook druk reageren. Het kind krijgt dan direct feedback over wat zijn gedrag teweeg brengt en kan daarvan leren.

Tijdens de informatie-middag is er de gelegenheid om kennis te maken met de coaches Anna en Marianne, en er kan kennis gemaakt worden met de pony’s. Verder zullen Anna en Marianne uitleg geven over de cursus en vragen beantwoorden. De kinderen mogen ook een oefening doen met de pony’s waardoor de meerwaarde van deze cursus eigenlijk het duidelijkst wordt. Dit gaat volgens het principe ‘Doen, ervaren, leren’.

Meer informatie op www.epifanie-coaching.nl of op fb.me/marianneoosterhuiscoachenmetpaarden.