Opening Way of Working groot succes

NUIS - Op zondag 2 september jl. werd door de wethouder Janny Hulshoff van de gemeente Marum een grote gietijzeren sleutel aan Willem en Hiska Ensink overhandigd.

Sinds 1 augustus is dit koppel de trotse eigenaar van een prachtige locatie. Er is een maand hard gewerkt aan de Lietsweg 6 in Nuis en het resultaat mag er zijn. „Met het wonen en werken in een landelijke omgeving is een wens in vervulling gegaan.”, vertelt Willem Ensink. „Inmiddels hebben wij hier al een aantal maanden onze Do-In Yogalessen en voedingsadviezen gegeven, maar nu we werkelijk eigenaar zijn kunnen we groeien. Naast deze 2 activiteiten gaan we uitbreiden met zaalverhuur, coaching voor bedrijven met een bijbehorende bedrijfstraining, persoonlijke begeleiding, individuele behandelingen en het geven van workshops.

Hiska Ensink is als verpleegkundig coördinator het creatieve brein achter de Way of Working. „Iedere les wordt vakkundig voorbereid. De lessen worden samen gegeven, zodat er extra aandacht aan de groepen kan worden besteed.” Hiska vertelt dat er nog steeds wordtbijgeleerd aan de Do-In Academy in Leiden. „Er is nog zoveel kennis uit het verre Oosten en diepgang die wij weer in onze lessen integreren.” Het koppel volgt jaarlijks ook verschillende trainingen en workshops en draagt deze kennis vol enthousiasme uit in het Noorden van Nederland, ideaal centraal in Nuis aan de A7 tussen Drachten en Groningen.

Do-In Yoga is het rekken en strekken van je lichaam, waarbij een goede doorstroming van energie hetuitganspunt is volgens de Chinese klok en inspelen op de verschillende jaargetijden. Tijdens verschillende presentaties werden de bezoekers tijdens het open huis, dat na de opening begon, hierover geïnformeerd. De dag werd druk bezocht.

Op 3 september zijn de lessen weer begonnen. Vanaf 4 september wordt er op de dinsdagochtend ook Do-In Yoga gegeven vanaf 9.00 uur. De lestijden en overige informatie is te vinden op de site www.wayofworking.net