Tour de Martin Mans concert Grootegast

GROOTEGAST - Op zaterdagmiddag 29 september 2018 geeft de vermaarde organist Martin Mans een orgelconcert op het orgel in GKV De Morgenster te Grootegast. Het concert begint om 15.00 uur.

Martin Mans zal een gevarieerd programma spelen van literatuur en improvisaties op verzoek. Martin Mans geeft jaarlijks overal in het land zo’n tweehonderd druk bezochte orgelconcerten.

De in 1965 op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee geboren Martin Mans zat op 7-jarige leeftijd al achter het orgelklavier, op 11-jarige leeftijd begeleidde hij voor het eerst koren en een jaar later al werd hij kerkorganist in zijn geboorteplaats Melissant. Sinds 1995 is Mans organist van de Breepleinkerk in Rotterdam. Hij maakt regelmatig concertreizen door Europa, Canada, Amerika, Zuid- Afrika en Australië. Hij treedt ook op voor radio en tv (o.a. in ‘Nederland zingt’) en dirigeert o.a. de Urker Mans Formatie, The Martin Mans Formation, het mannenkoor De Gouwestem en het Zaans Interkerkelijk Mannenkoor.

De kerk is open vanaf 14.30 uur. Kaarten zijn voorafgaande aan het concert in de kerk verkrijgbaar à € 10 kinderen t/m 11 jr. € 5

Verdere informatie www.zingenenzo.com