Natuurwandeling voor mantelzorgers

WESTERKWARTIER - Mantelzorgondersteuning Westerkwartier organiseert op donderdagmiddag 13 september een contactmiddag voor mantelzorgers en ex- mantelzorgers in de gemeenten Leek, Marum, Grootegast en Zuidhorn. De contactmiddag bestaat uit een ontspannen én leerzame wandeling in de omgeving van Grijpskerk onder leiding van gidsen van het IVN (Instituut Voor Natuureducatie).

De wandeling start om 14.00 uur bij de NAM-locatie Noorderriet. Vanaf 13.45 uur verzamelen bij de informatieborden aan de Waardweg. De wandeling duurt ongeveer een uur, daarna ter afsluiting naar Cafetaria De Rietlanden (Kievitsweg 23, Grijpskerk) voor koffie of thee met wat lekkers.

Aan deze middag zijn geen kosten verbonden. Neem gerust een familielid of kennis mee. Deelnemers dienen zich vooraf op te gevenOpgave graag vóór 10 september via het Steunpunt Welzijn & Mantelzorg; op werkdagen geopend & telefonisch bereikbaar van 9.00 -12.00 uur. Telefoon 0594 – 50 58 66 / Mail: steunpuntwelzijn@swgz.nl. Ook voor vragen over vervoer en vervangende zorg. Meer informatie over Mantelzorgondersteuning Westerkwartier op: www.mantelzorgwesterkwartier.nl Er .