Grote rommelmarkt voor goede doelen bij de Hoeksteen

LEEK - Bij kerkgebouw de Hoeksteen in Leek wordt vrijdag 14 en zaterdag 15 september de 44ste Rommelmarkt gehouden. Vrijdags is de markt van 14.00 tot 21.00 uur te bezoeken en zaterdag van 9.30 tot 15.00 uur.

De bezoeker van een grote variatie aan koopwaar verwachten, zoals elektronica, speelgoed, meubels, gereedschappen, aardewerk, kleding, speciaal geselecteerde antiek en curiosa.

De catering biedt ook volop keus. Van patat, gehaktballen en pannenkoeken tot ijsjes, broodje haring en puddingbroodjes.

De Kinderhoek biedt vermaakt in de vorm van schminken, touwtje trekken en suikerspin eten.

De opbrengst vande markt gaat naar lokale en (inter)nationale goede doelen, waaronder de Voedselbank, Stichting Leergeld en de Wensambulance.

Goederen schenken aan deze doelen is ook mogelijk. Vrijwel het hele jaar door is het mogelijk om uw goederen te laten ophalen. Hiervoor kunt u bellen met Evert van der Woude, tel 06-13 66 68 50.

Daarnaast zijn uw goed verkoopbare goederen ook welkom tijdens de inbrengdagen op vrijdag 7 september: 18.00 tot 21.00 uur en zaterdag 8 september van 9.30 tot 12.00 uur. Adres Kerkweg 59 in Leek.

„Door de hoge stortingskosten nemen we geen groot en zwaar meubilair als bankstellen, kasten en ledikanten meer mee en in. Afvoer van restgoederen naar de stortplaats is duur en gaat ten laste van de opbrengst voor de goede doelen. Wij vragen hiervoor uw begrip”, aldus de organisatie.