Mooie Zeuv’mhuuster ATB Veldtoer

ZEVENHUIZEN - Afgelopen zaterdag werd de 15 e editie van de Zeuv’mhuuster ATB Veldtoertocht verreden.

De jarige Stichting ATB Zevenhuizen trakteerde in deze jubileumeditie de rijders op een 25, 50 of 75 kilometer lang parcours. Om 9:00 uur werden de deelnemers weggeschoten door de stichting uitgeroepen vrijwilliger van het jaar Arie Steenhuis. Een uitdagend parcours, afgewisseld door weilanden en bospercelen, maakte dat de rijders met een voldaan gevoel over de eindstreep kwamen.

De Zeuv’mhuuster ATB Veldtoertocht kenmerkt zich door uniek te zijn. Door de medewerking van vele boeren, bos- en overige landeigenaren lukt het de stichting ATB Zevenhuizen elk jaar weer om een eenmalig ’nieuw’ parcours aan te bieden in een andere windrichting.

De organisatie kijkt tevreden terug op het verloop van de 15 e Zeuv’mhuuster ATB Veldtoertocht. De vele vrijwilligers, sponsoren en landeigenaren maken het met elkaar mogelijk om deze tocht succesvol te kunnen organiseren. De stichting ATB Zevenhuizen geniet na en maken zich al gauw weer op voor het volgende fietsevenement wat voor hun op het programma staat. Op 3 november zal de stichting zich inspannen voor de Zeuv’mhuuster Veldrit.