De Kringloop Factory verlaat Leek

LEEK - Door de snelle groei van de kringloopwinkel en de diensten van De Kringloop Factory in Leek, verhuist De Kringloop Factory op 29 september naar een groter pand aan de Ceintuurbaan Noord 112-2 in Roden.

„De combinatie van de kringloopwinkel en de diensten is een doorslaand succes”, aldus eigenaar Edwin Koop. Er is duidelijk behoefte aan een kringloopwinkel in combinatie met onze diensten zoals een voordelige klusservice voor de wat simpelere klussen in en om het huis. Ook van onze computerservice wordt goed gebruik gemaakt. De verhuizing naar een groter pand met voldoende ruimte en parkeergelegenheid, was dan ook een logische stap.”

Om de klanten nog beter te kunnen faciliteren zal het aanbod worden uitgebreid en overzichtelijk en netjes worden gepresenteerd.

Na de verhuizing kan men bij De Kringloop Factory tegen een voordelig tarief een aanhanger huren. Voor deze dienst wordt een minimum tarief gehanteerd en na 2 uur betaalt de klant per minuut. Deze dienst is ook heel handig voor klanten die grotere goederen aanschaffen.