Kinderburgemeester geeft startschot MaRun

MARUM - De laatste MaRun in de gemeente Marum is zaterdag 29 september. De start - om 16.00 uur - en finish zijn in de Markstraat in Marum.

Het startschot van de KidsRun wordt verzorgd worden door de kersverse waarnemend kindburgemeester van de toekomstige gemeente Westerkwartier, Ilan den Haring. Aansluitend zorgt hij samen met Hans de Graaf ook voor de prijsuitreiking. De MaRun heeft het doel om mensen letterlijk en figuurlijk samen in beweging te krijgen voor eigen gezondheid en voor een regionaal goed doel.

De verwachting van de organisatie is dat 400 deelnemers op de MaRun 2018 afkomen. Een groot deel hiervan heeft zich al online ingeschreven. Voor het tweede jaar wordt de bedrijvenloop georganiseerd. Het goede doel wat de MaRun dit jaar ondersteund is het Hospice Vredeborgh te Leek, een huis bijna zoals thuis.

Inschrijven kan tot vrijdag 28 september 12:00 uur via de website www.marun.nl. Ook de kinderen in de basisschool leeftijd kunnen zich online inschrijven op www.marun.nl/kids-run.

Het ophalen van de startnummers en inschrijven kan vanaf 14:00 in café Marktzicht.