Mooi afscheid gemeente Marum

MARUM - „Afscheid nemen doet altijd pijn. De actieve 8 dorpen ( Marum, Nuis, Niebert, De Wilp, Lucaswolde, Boerakker, Jonkersvaart en Noordwijk) laten zich weer van hun beste kant zien. „Wij blijven ons inzetten voor behoud van de cultuurhistorie van Marum en voor een gemeentewapen voor het Westerkwartier waar ook de gemeente Marum goed in vertegenwoordigd zal zijn.”, aldus Arnold Bloem.

„Alle hulde voor de organisatie van het gepaste afscheidsfeest en afscheidsboek. Stichting Heemkundekring Vredewold-West, de historische vereniging van de gemeente Marum, pakt het afscheidsboek groots aan. Hierin wordt ook zichtbaar hoe actief de dorpen zijn en waren. Wij kijken uit naar het boek!”, volgens Harry Stomphorst Op de avond zelf wordt eens te meer duidelijk gemeente Marum leeft en blijft voor velen leven. Showband Marum, Popkoor Marum, Big Band En Zo Marum, Uncommon Connection, Kuzkoes, Wiebo van der Hoek, DJ Kaassoufflé, DJ Elmer, Klaas Landman, Hosiana en Albert Tonnis maakten er een spetterend feest van!

„Sterk Westerkwartier volgt de vereniging van dorpsbelangen op de voet. Samen met de inwoners van de 8 Marumse dorpen én de overige 33 dorpen van het Westerkwartier gaan wij er iets nog mooiers van maken, maar wij koesteren ook ons gezamenlijke verleden. Wij zijn benieuwd naar de dorpsvisie en de onderliggende plannen.” zegt Sterk Westerkwartierder Harry Stomphorst