Z-Side Story voor de laatste keer op de planken

LEEK - Leerlingen en docenten van Muziekschool Kunstbedrijven Westerkwartierspelen zaterdag 3 november voor de laatste keer de muziekvoorstelling 'De Z-side story' op het evenement 'Samen uit Leek' landgoed Nienoord.

Het evenement wordt georganiseerd door de gemeente Leek ter gelegenheid van het afscheid van de gemeente Leek; vanaf 1 januari zal de gemeente Leek na 207 jaar ophouden te bestaan en opgaan in de nieuwe heringedeelde gemeente Westerkwartier.

'De Z-side story' is een muziektheatervoorstelling voor de hele familie met muziek uit 'The Westside story' & 'The White Album' the Beatles.

Naomi is een echte Heerenveen-fan. Als ze verhuist naar het Westerkwartier, komt ze in een klas vol Groningen-fans. En dan wordt ze ook nog verliefd.....

Aan de uitvoering werken Fluitorkest Dubbel& Dwars, Slagwerkgroep 'Procussion', blokfluitensemble, gitaarensemble klassiek, strijkersensemble, Pop-up Kinderkoor,saxofoonorkest, zangensemble KBW, docenten en leerlingen drama/toneel, klarinetorkest, koperorkest, docenten-en leerlingenorkest 'Metropool Jubilee' mee.

De aanvang is om 17.00 uur in de Noordhal van het Rijtuigenmuseum Nienoord.