Drukte van belang bij opening

GROOTEGAST - De eerste klanten verzamelden zich gisterochtend om half acht voor de feestelijke opening van de vernieuwde Aldi-vestiging aan het Abel Tasmanplein in Grootegast.

Filiaalleider Joep Gevers opende samen met vervangend filiaalleider Anita Wassenaar officieel het filiaal door het rode lint door te knippen. Vervolgens stroomden de mensen naar binnen en werden verrast door de geur van versgebakken broodjes.

Klanten waren duidelijk blij met de nieuwe indeling van de winkel. Het team werd veelvuldig gefeliciteerd. “Fantastische winkel!” werd door vele klanten gezegd. Binnen enkele uren krasten 400 klanten prijzen weg als notebooks, snoerloze stofzuigers en snelkookpannen en geldprijzen tot 250 euro.

De nieuwe opzet van de winkel sprak de klanten aan. Vooral de sfeer, de brede paden, de indeling van de winkel en de vele versproducten vielen in de smaak.

“Ik ben trots op onze vernieuwde winkel waar we de hele dag door vers brood bakken en een uitgebreide groente- en fruitafdeling hebben!”, aldus de glunderende filiaalleider Joep Gevers.

Om klanten extra te verwennen, was er een proeverij bij de entree. Daar werden heerlijke verse gerechtjes bereid met producten uit het eigen assortiment. Klanten konden deze lekkere hapjes gratis proeven.

In dit nieuwe filiaal ligt de nadruk op de presentatie van verse producten zoals groente, fruit, brood, vlees en vis.

Duurzaamheid is eveneens belangrijk voor Aldi. Steeds meer duurzaam geproduceerde producten zijn in het assortiment opgenomen. Voor de klanten die geen of minder vlees eten is er de nodige keuze uit vegetarische producten. Op dit moment zijn er meer dan 60 biologische producten verkrijgbaar en ook het aantal Fairtrade-producten groeit.