Fotowedstrijd met als thema voeding in het Westerkwartier

WESTERKWARTIER - In het kader van ‘Nederland Leest’ organiseren bibliotheek Grootegast en de Gebiedscoöperatie Westerkwartier een fotowedstrijd met als thema voeding.

‘Nederland Leest’ is de nationale leescampagne om meer mensen te laten lezen en naar de bibliotheek te krijgen. Het thema van dit jaar is voeding. Dit thema heeft er aan bijgedragen dat de bibliotheek in Grootegast en de Gebiedscoöperatie Westerkwartier samen deze fotowedstrijd organiseren. Zij zoeken gezamenlijk naar de mooiste foto met als thema voeding.

De tien mooiste foto’s worden op groot formaat gedrukt. Deze worden 28 november geëxposeerd bij het besloten ’t kon minder diner in Grootegast. Daarna is de expositie voor het publiek toegankelijk bij de bibliotheek in Grootegast - van 29 november tot en met 8 december.

Uit alle inzendingen kiest een jury de winnaar. De prijsuitreiking is op maandag 3 december om 16:00 uur in de bibliotheek in Grootegast. De jury bestaat uit:

- Elly Pastoor, wethouder gemeente Grootegast

- Hans Bergsma, Gebiedscoöperatie Westerkwartier

- Peter Doorn, Biblionet Groningen

Insturen kan tot en met 16 november. Meedoen? Ga naar www.gebiedscooperatie.info/fotowedstrijd, upload je foto en maak kans op een diner voor twee aangeboden door Hotel Restaurant Aduard.