Terug naar de disco in Kruisweg Marum

MARUM - Zaterdag 24 november is het weer tijd voor de Sfeeravond in Kruisweg Marum. De sfeeravond in Marum is een speciaal feest dat maar eenmaal per jaar plaatsvindt. Het is steevast een reünie voor de stappers uit die mooie discotijd.

Al jaren is dit een uitgaansavond waar velen naar uit kijken. De Line-Up is de Partyband PPM, DM Music met DJ Martijn en sfeer band Ideaal. (On)gewoon goed en gezellig daar staat de PPM band voor. Altijd feest met een vet gouden rand. Ze spelen alles, in een razend tempo, zijn interactief en zorgen voor een uitzinnig publiek.

DJ Jan, de gezelligste DJ van het noorden, draait de hits van nu en toen. In de marmerzaal neemt DJ Martijn van DM Music je mee naar de muziek van toen zoals 2 Unlimited, Usher en vele andere hits uit die tijd.

De tussenzaal wordt omgetoverd tot een danscafé met de band Ideaal en zangeres Melissa Smilda bekend van het nummer ‘De allermooiste ogen’.

De kaartverkoop is reeds gestart bij de welbekende voorverkoopadressen, Primera Marum en Kruisweg Marum, Easy Hobby Leek en Bruna Surhuisterveen. De zalen zijn open vanaf 22:00 uur, toegang vanaf 18 jaar. Kaarten aan de kassa kosten 10 euro.