CMV Oranje met najaarsconcert in Doezum

GROOTEGAST - Met de titel Europees Kampioen op zak, behaald tijdens de Rasteder Musiktage, begon CMV Oranje vol goede moed aan het nieuwe seizoen.

Zij bereiden zich voor op hun najaarsconcert op 17 november. Dit zal voor het eerst gehouden worden in het nieuwe MFA van Grootegast te Doezum. Vanaf 12 november is dit het nieuwe repetitiegebouw van de club,

Oranje speelt onder leiding van interim-dirigent Jaap Musschenga een mooi en afwisselend programma. Op het programma staat onder andere ‘A Movement for Rosa’ van componist Mark Camphouse. Het stuk vertelt het verhaal over de anti-apartheidsactiviste Rosa Parks. Ook zal het A-orkest een vrolijke en gezellige Nederlandsche Medley ten gehore brengen, waarin bekende liedjes te herkennen zijn. Naast het A-orkest laat ook de jeugd van het B- en C-orkest zich horen, die onder leiding staan van Geertje Mars en Dineke van der Ploeg Het belooft al met al een vrolijke en spetterende avond te worden. Het concert begint om 20:00 uur aan de Provincialeweg 143 te Doezum.

Na het concert zal de nieuwe dirigent, Pieter Bosma, het stokje overnemen en starten met de voorbereidingen voor de kerstperiode en de deelname aan het Voorjaarsconcours in de Hanzehof te Zutphen op 16 maart 2019.