Nienoord krijgt hoge speeltoren cadeau van Speelsgoed

LEEK - Na 13 jaar de trotse eigenaresse te zijn geweest van Speelsgoed in Leek, werd het voor eigenaresse Tineke Slagter tijd voor een nieuwe uitdaging.

Na deze aankondiging deed Tineke Slagter een oproep. De speeltoren, de‘eyecatcher, in het middelpunt van de winkel waar kinderen op mochten spelen tijdens het winkelen, wilde ze graag schenken. De toren is ontworpen door Klaas de Jong uit Tolbert en gebouwd in samenwerking met cliënten van de houtbewerkingsafdeling De Vaart van Stichting de Zijlen.

Belangstellenden konden zich aanmelden bij Speelsgoed. Naar aanleiding van deze oproep heeft Harold de Vries, directeur van Stichting Landgoed Nienoord, contact opgenomen met mevrouw Slagter. Waarna zij besloten heeft de speeltoren graag aan Familiepark Nienoord te schenken. Tineke Slagter: “Ik vind het een fijne gedachte dat het speeltoestel beschikbaar blijft voor de kinderen uit Leek en omgeving”.

Het bestuur van Stichting Landgoed Nienoord en medewerkers zijn mevrouw Slagter erg dankbaar voor deze vriendelijke schenking. Harold de Vries: “Deze 4 meter hoge speeltoren biedt onze bezoekers nog meer speelplezier in het Familiepark”.

Het speeltoestel is vanaf komend seizoen te vinden in de ‘Ooievaarsstee’, een overdekte kleurige speelzaal voor de kleinste bezoekers.

Speelsgoed is nog tot en met 22 december - met leuke kortinen - geopend.