Volleballers zoeken versterking

OOSTWOLD - Volleybalvereniging De Opslag zoekt versterking. De Opslag bestaat uit een enthousiaste groep volleyballers (m/v) tussen 50 en 80 jaar oud. De opzet van de vereniging is dat er op een ontspannen wijze een lekker partijtje volleybal wordt gespeeld. Dit gebeurt tussen half september en half mei op de vrijdagochtend tussen 10.00 en 11.00u. in de sporthal van De Gaveborg in Oostwold.

Elke bijeenkomst start met een warming-up, gevolgd door enkele gerichte oefeningen. Dit betekent dat er aandacht is voor de techniek van het spel en de posities in het veld. Na alle ‘voorbereidingen’ blijft er voldoende tijd over om partijtjes tegen elkaar te spelen.

Ter afsluiting van het volleybalgebeuren bestaat daarna de mogelijkheid om gezellig onder elkaar nog even na te kletsen onder het genot van een drankje in De Gaveborg. Tijdens de bijeenkomsten is er EHBO met AED aanwezig. Soms wordt meegedaan aan een toernooi.

Bent u nieuwsgierig geworden naar De Opslag? U kunt uiteraard komen kijken en vrijblijvend enkele keren meespelen is ook een mogelijkheid. Voor meer info kunt u contact opnemen met Arend Doorduin via telefoonnummer 050-5262088, of door een mail te sturen naar doorduin_arend@xs4all.nl.