Nieuwe bestuursleden bij VV Zuidhorn

ZUIDHORN - VV Zuidhorn heeft vorige week in zalencentrum Balk de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering gehouden. Er werd afscheid genomen van bestuursleden en nieuwe bestuursleden werden verwelkomd. „Mooie opkomst, mooie resultaten en nieuwe bestuursleden”, laat het bestuur weten.

Scheidend voorzitter Hessel Brandsen opende de vergadering om 20:00 uur en sloot deze, net zo punctueel en strak als dat hij deze begon, om exact 22:00 uur, later die avond. Tjeerd Smid volgt Brandsen op als voorzitter van de club.

Naast voordracht en benoeming van nieuwe bestuursleden, werden de speerpunten en sportieve prestaties uit het Jaarverslag seizoen 2017/2018 gepresenteerd. Overall kan worden geconcludeerd dat v.v. Zuidhorn er financieel gezond voorstaat en zowel op sportief als sociaal vlak mooie resultaten heeft behaald het afgelopen seizoen. Met de ‘seizoenskick-off-nieuwe-stijl’ heeft de club bovendien laten zien, goed in staat te zijn om dingen anders te doen met als doel het vergroten van zichtbaarheid (commissies) en betrokkenheid (vrijwilligers).

Tijdens de Algemene Leden Vergadering werd ook een doorkijkje gegeven naar de nieuw te realiseren en verfrissende overkapte koffie- en speakercorner bij het hoofdveld.

„Ten opzichte van onze kunstgrasvelden en de ruimtes hieromheen, kan de uitstraling van ons hoofdveld wel een facelift gebruiken”, zo legt het bestuur uit.