Bouw ‘t RoblesPark gaat volgende fase in

GROOTEGAST - De gemeente Grootegast is gestart met de verkoop van kavels in fase 2a van de groene woonwijk ’t RoblesPark ten noordoosten van het dorp Grootegast. De fase omvat 43 vrijstaande en twee-onder-een-kapwoningen.

De wijk is ingericht als landschapspark, waarbij het coulisselandschap de inspiratiebron is geweest. In ’t RoblesPark wordt gebouwd in bouwstijlen uit de jaren 20 en 30. Binnen fase 2a is gekozen voor de stijlen Delftse en Amsterdamse School.

Particulieren kunnen bij de gemeente terecht voor het kopen van een kavel voor een vrijstaande woning. De inschrijving hiervoor is inmiddels gestart. De kavels voor twee-onder-een-kapwoningen worden verkocht aan aannemers of bouwbedrijven die vervolgens de woningen verkopen aan particulieren. De kavelgrootte varieert van ca. 430 tot 700m2 voor vrijstaande woningen en ca. 310 tot 540m2 voor twee-onder-een-kapwoningen.

Voor meer informatie zie http://www.grootegast.nl/roblesparkof neem contact op met de gemeente via info@grootegast.nl of telefoonnummer 14 0594.