Leerlingen snuffelen op De Borgen

LEEK - Veel groep 8 leerlingen kwamen woensdag 14 november langs op rsg de Borgen, vestiging Lindenborg, Nijeborg in Leek, Ronerborg in Roden en de Woldborg in Grootegast.

Afgelopen woensdag 14 november kwamen er veel groep 8 leerlingen langs op rsg de Borgen, vestiging Lindenborg, Nijeborg in Leek, Ronerborg in Roden en de Woldborg in Grootegast. Deze bezoekjes waren in het kader van Welkom in het VO om zo kennis te maken met het voortgezet onderwijs.

Bij binnenkomst werden de groep 8 leerlingen enthousiast begroet door de leerlingen uit het brugklasjaar, die hun uiterste best deden om de leerlingen wegwijs te maken in de school. Daarna konden de groep 8-ers kiezen welke lessen ze wilden volgen. Er was keuze uit onder andere verzorging, biologie en natuurkunde. Met veel plezier gingen de leerlingen aan de slag met de vele activiteiten. „Gezellig, leerzaam en een super leuke school waren enkele reacties aan het einde van de middag.”

Uiteraard zijn alle groep 8 leerlingen (en ook die van groep 7) samen met hun ouders/verzorgers van harte welkom op het open huis van de verschillende vestigingen van rsg de Borgen in januari. Zie voor meer informatie www.rsgdeborgen.nl