CBS De Windroos biedt Stoel van de Toekomst aan

ZUIDHORN - Vier kinderen van De Windroos hebben op donderdag 14 november tijdens het communicatiefestival een ‘Stoel van de Toekomst’ gepimpt. Kinderen van deze school waren daarvoor uitgenodigd, omdat ze afgelopen jaar de Energy Challenges hadden gewonnen. Een project waarbij kinderen worden uitgedaagd om op eigen wijze campagne te voeren voor energiebesparing en duurzaamheid op hun school.

Het communicatiefestival wordt jaarlijks in Groningen georganiseerd door bevlogen communicatieprofessionals die hun passie graag delen met collega’s en andere geïnteresseerden. De kinderen mochten de stoel tijdens het festival gaan pimpen. Deze stoel mochten ze, samen met een stoel die de dag ervoor op hun eigen school was gepimpt, aanbieden aan Henk Pijlman, de directeur van de Hanzehogeschool.

‘De Stoel van de Toekomst’ is een idee geweest van Jan Terlouw. De toekomststoel kan worden aangeschoven bij bijvoorbeeld vergaderingen en events, om op die manier de toekomst mee te laten wegen in de beslissingen die nu worden genomen. Jan Terlouw was zelf ook aanwezig op het festival en keek toe hoe de vier kinderen een speech gaven over het idee achter ‘de Toekomststoel’.