Kerstmarkten in Nuis-Niebert en De Wilp

De WILP - Net als in 2017 wordt in De Wilp dit jaar weer een kerstmarkt georganiseerd. Het was vorig jaar een groot succes; iedereen genoot van lekker eten en drinken, muziek, en van de ontmoetingen met elkaar.

Dit jaar wordt de kerstmarkt gehouden op zaterdag 15 december van 15:00 tot 20:00 uur in Dorpshuis Op de Welle, Schoolstraat 17 De Wilp.

Er zullen kraampjes zijn met allerlei waar. Mocht u nog mee willen doen dan kunt u zich aanmelden bij de organisatoren, beheerder van het dorpshuis Leffert Meijer (06-51340948 of info@opdewelle.nl ) of bij Piety de Boer, Plantsoen 4 (0594-646379 of pietydb@gmail.com). Een standplaats van 2,5 meter kost u maar € 5,-.

Ook in Nuis is een kerstmarkt. Muziekvereniging Amicitia en Plaatselijk Belang Nuis-Niebert organiseren op 15 december een Kerstmarkt in Nuis. Dankzij de medewerking van Het Groninger Landschap, die het achterterrein van De Coendersborg en de Cultuurkoepel beschikbaar stelt, kan de kerstmarkt net als vorig jaar op deze prachtige, sfeervolle locatie plaatsvinden. De borg is tijdens de kerstmarkt zelfs open voor publiek. Er zijn vrijwilligers aanwezig, die antwoord op uw vragen

kunnen geven. Maak van de gelegenheid gebruik, want het is zeer de moeite waard.

Dit jaar komt er weer, net als vorig jaar, een kunstijsbaan. Kinderen kunnen krabbelen, of schaatsen, ouderen zwieren? Dit wordt mogelijk gemaakt door Plaatselijk Belang Nuis-Niebert in samenwerking met de IJsvereniging Nuis-Niebert. Misschien zorgt de natuur dan nog wel voor sneeuw als aanvulling voor een mooi winters plaatje.