Logopediepraktijk De Vlotte Babbel in Zuidhorn

ZUIDHORN - Sinds 1 oktober zijn er 3 logopediepraktijken geopend in de provincie Groningen. De vlotte Babbel is gevestigd te Groningen, Zuidhorn en Amsterdam. Door een unieke formule en aanpak onderscheidt De Vlotte Babbel zich van andere logopediepraktijken en groeit het binnen een maand naar 3 vestigingen.

Met een vernieuwende en innovatieve aanpak brengt Lisette van der Molen, specialistische logopedist van logopediepraktijk De Vlotte Babbel, logopedie naar een hoger niveau. Door beweging te combineren met een logopedische behandeling, zullen kinderen in kortere tijd betere resultaten behalen als het gaat om spraak-taalontwikkeling. Onderzoek wijst uit dat motoriek een grote rol speelt binnen de spraak-taalontwikkeling. Daarnaast vinden kinderen de behandelingen vaak leuker dan traditionele behandelingen, waardoor ze meer uitgedaagd worden en betere focus hebben.

In dit programma kunnen kinderen zowel in groepsverband als individueel werken aan de spraak- taalproblemen die zij ondervinden. Daarnaast wordt er in dit programma veel aandacht besteed aan wat ouders/ verzorgers thuis kunnen doen, zodat ook zij handvatten hebben. De vlotte Babbel werkt inmiddels nauw samen met huisartsen, KNO-artsen, fysiotherapeuten, psychologen en tandartsen.

Door samenwerking met verschillende specialisten, kun je kwalitatief betere behandelingen bieden. De Vlotte Babbel wil in 2019 4 nieuwe vestigingen openen. In het noorden staat Haren op de planning. „We zijn van mening dat iedere stad in Nederland minimaal een logopediepraktijk moet hebben met dezelfde aanpak”, aldus Lisette van der Molen. „Daarnaast staat persoonlijk contact en plezier centraal in de behandelingen die wij bieden. Door de behandelingen die wij bieden, hoop ik dat ik kinderen zelfverzekerder worden in het spreken en met plezier de behandelruimte verlaten’’.

Meer informatie via 06- 44084670 of op www.devlottebabbel.nl