De Elzenhof viert verjaardag met feestelijk programma

NIEKERK - Het appartementencomplex voor senioren De Elzenhof in Niekerk bestaat 25 jaar. Dit werd afgelopen vrijdag 23 november gevierd.

De hele dag was het feest. Op de receptie waren ook Wold & Waard en wethouder Sjabbo Smedes uitgenodigd. Wold & Waard verhuurt het appartementencomplex.

De bewoners organiseerden een leuke dag. ‘s Ochtends waren er op de receptie verschillende speeches. De voorzitter van de vereniging van het complex, Reinder Scheeringa, wethouder Sjabbo Smedes en Michael Weis van Wold & Waard namen het woord. Eén van de bewoners droeg een gedicht voor.

De bewoners gingen in de middag met elkaar op de foto en aten samen soep met broodjes. De dag werd afgesloten met een feestavond waar Daddy & The Mama’s kwamen optreden.

De Elzenhof staat aan de Biezejager in Niekerk en heeft 22 appartementen. Naast een eigen tuin of terras is er een binnentuin in het complex. Bewoners kunnen gebruik maken van een gemeenschappelijke ruimte met keuken en terras, een hobbyruimte en een fietsenberging.

De bewoners voelen zich bij elkaar betrokken, al zijn er geen vaste verplichtingen.