Sprookjesachtig kerstdorp in de manege in Tolbert

TOLBERT - Twinkelende lichtjes, vrolijk versierd, kraampjes met prachtige artikelen, kleurrijke decoraties, brandende vuurpotten, vele geuren van overheerlijke diverse lekkernijen en een gezellige sfeer. Dat kan men verwachten op de kerstmarkt in Tolbert, op zaterdag 8 en zondag 9 december in de H.J.C. manege aan de Hoofdstraat in Tolbert.

Het bestuur van Volksvermaken Tolbert heeft bewust gekozen voor opnieuw een overdekte kerstmarkt, lekker verwarmd voor de bezoekers en sfeervol ingericht. De vele kraampjes met kerstartikelen, kerststukjes, glühwein, ambachtelijke producten, kunstnijverheid, lekkernijen, versnaperingen en de rondwandelende kerstman, maken dat het een zeer complete en sfeerrijke kerstmarkt is.

Er is beide dagen gezellige sfeermuziek aanwezig en men even bijpraten en genieten op het horecaplein. De kinderen kunnen ook creatief aan de slag. „Kerstdorp Tolbert heeft alle bezoekers van jong tot oud veel te bieden in een prachtige ambiance en is het bezoeken zéker waard”, aldus Volksvermaken Tolbert.

De kerstmarkt is op zaterdag tussen 12.00 uur en 21.00 uur te bezoeken en op zondag 9 december van 11.00 uur tot 17.00 uur in de verwarmde H.J.C.-manege aan de Hoofdstraat 53 in Tolbert.