Sfeervolle kerstmarkt op Landgoed Nienoord

LEEK - Op het landgoed Nienoord is het 15 en 16 december volop kerst. Op het in kerstsfeer gehulde Landgoed kunnen bezoekers terecht bij de gezellige kerstkramen met regionale en/of biologische producten, delicatessen en cadeaus voor onder de kerstboom.

„Geniet van diverse lekkernijen en ontmoet de vrolijkste kerstfiguren. Maak een ritje met de arrenslede of met de stoomtrein door de verlichte bossen van Nienoord, neem een kijkje bij de levende kerststal, kom kerstkoekjes versieren of bezoek de schiettent en de kerstman heet u van harte welkom”, aldus de organisatie.

Op zaterdag kan men van 16.00 uur tot 21.00 uur terecht. „Geniet nu ook op zaterdag in het donker van Kerst op Nienoord. Bezoek de sfeervolle markt en luister naar de prachtige liederen van diverse koren onder het genot van glühwein en warme chocolademelk met slagroom. Zing mee tijdens de sing-a-long, grabbel je kerstcadeautje bij Olaf en ontmoet nog veel meer vrolijke kerstfiguren.”

Het programma zondag is van 11.00 uur tot 17.00 uur. „De kerstman komt met zijn elven aangereden met de arrenslede en deelt cadeautjes uit. Grabbel je kerstcadeautje bij Olaf, bewonder de dansoptredens, bezoek de herders met hun schaapskudde bij de Borg, kom kijken naar de kerstparade en speel het kerstspel in het doolhof”, besluit de organisatie.