De vlag hangt uit bij Koopman

NOORDHORN - De vlag hangt uit bij Koopman Logistic Group in Noordhorn. Op donderdagavond 29 november het Westerkwartierse transportbedrijf de Groninger Ondernemingsprijs uit handen van René Paas, Commissaris van de Koning in de provincie Groningen.

De jury roemde de Koopman-familietraditie: ,,Het nieuwe wordt aan het oude geregen. De nieuwe economie wordt verbonden met de oude economie, waarbij je transport en blockchain bij elkaar ziet.”

In hun dankwoord bedankten directieleden Maurice de Wilde en Harm Koopman alle medewerkers en klanten van Koopman voor hun inzet en de fijne samenwerking. “Dit is een groot compliment voor de vorige generatie die het bedrijf heeft opgebouwd, maar daarnaast ook een compliment voor alle medewerkers die zich elke dag weer inzetten, waarvan er nu 200 in het buitenland liggen te slapen in hun cabine.”

Koopman Logistics Group is een logistieke dienstverlener met twee divisies: general cargo en automotive. Het bedrijf heeft bijna 1.000 werknemers. De jaaromzet bedraagt ruim 150 miljoen euro. Koopman Logistics Group heeft vestigingen in Noordhorn, Nijkerk, Amersfoort, Amsterdam, Born, Hoogezand, Brussel en Neuenburg (D).