Ondernemers bezoeken loonbedrijf

JONKERSVAART - Op vrijdag 23 november was Het Ondernemersheem Westerkwartier te gast bij Loonbedrijf Lucas Stuut te Jonkersvaart.

Zo’n 20 leden van de Kredietunie en enkele gasten hebben kennis met elkaar gedeeld. Eerst door de bedrijfspresentatie van het Loonbedrijf Lucas Stuut en de rondleiding bij dit imposante innoverende bedrijf. Voor vele ondernemers was het een eye-opener: er gaat er een wereld aan materieel, innovatie en techniek schuil achter dit bedrijf.

Vervolgens werd een specifieke vraag over continuïteit en groei van een bedrijf met elkaar in een bijzondere intervisievorm beantwoord. De betreffende ondernemer ging naar huis met ruim honderd adviezen waarmee hij naar verwachting verder kan groeien. Inspirerend voor zowel de ondernemer die de vraag stelde als alle andere ondernemers die hun kennis nu eens op een heel andere manier ten dienste stelden van een andere ondernemer.

Het Ondernemersheem Westerkwartier komt op 18 januari weer samen, dan bij Hotel Restaurant Aduard. Ook hier zal zullen mooie cases worden besproken.