Nieberter in Grande Finale Ouderen Songfestival

NIEBERT - Klaas Landman uit Niebert staat aanstaande zaterdag 8 december in de Grande Finale van het Ouderen Songfestival 2018 in het DeLaMar Theater te Amsterdam.

Hij doorliep glansrijk de voorronde en de halve finale van dit landelijke festival voor zangtalenten van 55 en ouder. Als Grande Finalist gaat hij de strijd aan met vijftien mede-finalisten. Alle finalisten worden live begeleid door het Ouderen Songfestival Orkest onder leiding van Kees van Zantwijk. De presentatie van de Grande Finale van deze 27e editie van het Ouderen Songfestival is in handen van Dolly Bellefleur.

Met zijn vertolking van Weet je nog wel die avond in de regen van Jack Bulterman maakt Landman kans jury en publiek voor zich te winnen. De Nieberter zou zomaar zowel de vakjuryprijs als de Hans Martinusse|Amsterdamprijs (publieksprijs) in de wacht kunnen slepen. Op www.ouderensongfestival.nl. is een fragmentje van Landmans optreden tijdens de halve finale in Posthuis Theater Heerenveen te beluisteren. Meestemmen om Klaas de OSF-internetprijs 2018 te bezorgen kan ook op genoemde website. Stemmen is mogelijk tot op de dag van de Grande Finale, zaterdag 8 december.

Landman was werkzaam bij Radio Noord als zanger/liedjesschrijver en trad en treedt met een eigen programma samen met zijn partner Gerard van der Laan in buurt en omstreken op.