Voedselbank Westerkwartier nodigt u uit

GROOTEGAST - Op woensdag 19 en donderdag 20 december zet Voedselbank Westerkwartier de deuren wagenwijd open voor iedereen! U kunt op beide dagen tussen 15.00 uur en 19.00 uur aan de Bovenweg 23b te Grootegast binnen komen lopen.

Misschien bent u nieuwsgierig en vraagt u zich af hoe een Voedselbank werkt. Misschien hebt u zelf hulp nodig en wilt u eerst eens anoniem een kijkje nemen en wat vragen stellen. Misschien wilt u zich aanmelden als vrijwilliger maar wilt u eerst nog wat meer weten wat er zoal te doen valt.

Beide middagen kunt u proeven van diverse budgetarme maar heerlijke en gezonde gerechten. Onder de bezoekers worden een aantal nieuwe budgetkookboeken verloot. U kunt ook een krat vers geoogste wintergroenten winnen. Ter beschikking gesteld door stichting Tuuntje. Vrijwilligers die werken op Tuuntje zijn aanwezig. U kunt hen bevragen over van alles en nog wat over Tuuntje en hoe het is om op Tuuntje te helpen.

Misschien wilt u voedsel komen brengen voor mensen die, juist in deze tijd extra voelen dat ze door hun slechte financiƫle situatie niet kunnen delen in de overdadige feestvreugde.

Mocht u dat doen, dan alstublieft geen alcoholische dranken (worden niet uitgegeven), koek en snoep (dit is meer dan voldoende op voorraad). En wellicht zijn er mensen of bedrijven zijn die hun kerstpakket aan de Voedselbank willen schenken. Ook dat is van harte welkom!