Ridderkasteel op het plein van De Dorpel in De Wilp

DE WILP - Na tientallen jaren van trouwe dienst was het oude klimtoestel van OBS De Dorpel in De Wilp afgekeurd en niet meer veilig om op te kunnen klimmen en klauteren. Door eigen acties en met hulp van verschillende sponsoren die hart hebben voor de school, is het gelukt om een nieuw speeltoestel aan te schaffen voor het kleuterplein.

Door de saamhorigheid en om de kosten laag te houden is er met een kleine groep ouders en leerkrachten in de avonduren en weekenden hard gewerkt om het toestel te plaatsen. Het resultaat mag er zijn! Er zijn twee speeltorens verschenen met een loopbrug waarop onze leerlingen naar hartelust en met veel fantasie kunnen spelen. We hebben dan ook al diverse ‘ridders’ en ‘jonkvrouwen’ gesignaleerd op het plein.

Namens de kinderen, ouders en leerkrachten wil OBS De Dorpel sponsoren en iedereen die heeft geholpen, heel hartelijk bedanken voor hun steun. Loon en Grondverzetbedrijf Krans, Eetcafé de Wilp, Schildersbedrijf Variant, Dienstverlening Stobbe, Bergsma Leek BV, Koken & Meer, Autoplaza Tolbert, Installatiebedrijf gebr. Brink, Kok Wonen en Slapen, Stichting het Roode- of burgerweeshuis hebben een steentje bijgedragen.